Bryan Adams verkocht in zijn carrière miljoenen platen en bracht in november een nieuwe plaat uit: Ultimate, met twee gloednieuwe songs en al zijn grootste hits. Op 24 juni komt hij naar de Rockhal in luxemburg om er zijn nieuwste album (z'n 14e studioalbum!) voor te stellen.

Bryan Adams is een van de meest opwindende livemuzikanten ter wereld. Met zijn energieke performance, natuurlijke podiumprésence en schitterende stem is zijn show een lust voor oren én ogen. Tijdens de Bryan Adams The Ultimate Tour zal hij een fantastische playlist brengen. Het wordt een mix van nieuwe songs en wereldhits als (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We’ve Started, Summer of '69, Heaven en nog veel meer.

Bryan Adams werd tijdens zijn recente Get Up-tournee bejubeld voor zijn "opmerkelijke energie” (Telegraph) en "coole en klassevolle performancestijl” (Daily Express). Eerder dit jaar zorgde hij op de Invictus Games die de Britse Prins Harry in Toronto organiseerde voor een fantastisch slotconcert in het gezelschap van Bruce Springsteen. En bij ons stond hij deze zomer nog voor een uitverkocht festivalpark in Middelkerke.

Tickets voor het concert op 24 juni in de Rockhal zijn te koop vanaf vrijdag 15 december om 9u via greenhousetalent.com .

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bryan Adams
Datum: 
24 juni 2018
Locatie: 
Rockhal, Esch-sur-Alzette

Reservatie:

Meer over