De Brusselse singer-songwriter Alo Wiza, die woonachtig is in Vorst, lanceert haar gloednieuwe single “Diamonds”. De opnames gebeurden in Florida samen met de Amerikaanse producer Lane Johnson.

Over de opnames zegt ze het volgende: “Diamonds" was het eerste nummer waarvoor ik samenwerkte met producer Lane Johnson. Ik bracht mijn demo mee naar hem en hij transformeerde het in dit catchy en radiovriendelijke electropopnummer. De opname verliep erg vlot en het werken met Lane Johnson was zo inspirerend”.

Ook dit keer schreef de talentvolle Brusselse met internationale roots de tekst zelf.

Alo Wiza: “Mijn zus maakte een moeilijke liefdesbreuk mee en voelde zich toen erg ongelukkig. Hoewel de relatie al verbroken was, zag ze haar vriend nog af en toe terug om de pijn te verzachten, wetende dat de dingen nooit meer zouden terugkeren zoals ze waren. Haar ervaring en pijn inspireerden me om "Diamonds" te schrijven. Deze song gaat dus over verloren liefde en niet meer verder willen gaan en loslaten. Maar ook zo lang mogelijk volhouden om het liefdesverdriet te verzachten. Kortom de realiteit begrijpen maar deze niet volledig accepteren”.

De opnames van de videoclip hadden ook plaats in Florida.

Alo Wiza: “De intensieve clipopnames in Clearwater waren eerlijk gezegd twee van de meest vermoeiende dagen van mijn leven. Om 4 uur wakker worden om de eerste dag de zonsopgang te zien. Aansluitend de hele dag draaien gevolgd door enkele nachtopnames om uiteindelijk om 2 uur ’s morgens in mijn bed te belanden. De tweede dag startte om 5 uur 's ochtends en we eindigden opnieuw met enkele nachtbeelden. Ik ben bijzonder trots op het resultaat”.

Filip Vanden Berghe (Manager & Public Relations Alo Wiza): “Het is zeker geen evidente periode om een nieuwe single te lanceren op het moment dat de muziek –en eventscène hele moeilijke tijden beleven. Ik hoop dat “Diamonds” op heel wat support kan rekenen want het is een nummer dat zeker een groot publiek kan bekoren”.

“Diamonds” is vanaf 7 augustus te horen op alle muziekplatforms. Dit is de link: https://tiny.cc/AloWizaDiamonds

De clip wordt gelanceerd op 21 augustus. Dit is een voorsmaakje: https://www.youtube.com/watch?v=s4QU8Qb5JlI

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over