Binnenkort worden de podia aan het Paleizenplein, de Kunstberg en La Madeleine zaal weer opgesteld. Foodtrucks met overheerlijke lekkernijen zullen het straatbeeld kleuren en ook dit jaar hopen we weer een recordaantal bezoekers in de Brusselse straten te mogen ontvangen. Het historische centrum van Brussel zal weer dansen op het ritme van een veelzijdig en bruisend volksfeest, dat het leven in de stad weerspiegelt.

Pop, rock, hiphop, jazz, wereldmuziek. Van grote namen (Giorgio Moroder, Christine and the Queens, Hooverphonic, Manic Street Preachers, Lost Frequencies…) tot opkomend talent (Whispering Sons, Ozya, Mogli,…), van guilty pleasures (KYO, Les Fatals Picards, ...) tot een avond volledig uit de bol gaan (Rudimental, The Magician), van lokale pareltjes (Glauque, Caballero & JeanJass) tot internationale artiesten (Nana Adjoa, Alvaro Soler), er is werkelijk voor elk wat wils. Kom samen met uw gezin, vrienden of collega’s gezellig van de zomer genieten en (her)ontdek Brussel in al haar facetten.

Een nieuwe editie betekent ook nieuwe verrassingen...

BSF OFF: Met OFF verlegt het festival zijn grenzen en trekt het naar de 19 Brusselse gemeenten. Vanaf 4 juli kan u genieten van gratis concerten in de 40 deelnemende bars.

Heel wat muziek? Klopt, maar dat is niet alles! Zin in een fietstochtje of een bezoek aan een museum? Dit jaar geven de EXTRAS u de mogelijkheid om alle culturele aspecten van de stad te ontdekken via de twintig partners van het festival (MIMA, Bozar, Pro Velo,…).
Krijgt u er maar niet genoeg van? Wij ook niet… Daarom feesten we de hele zomer lang door!

Het Museum Stage verhuist naar La Madeleine

Zoals u misschien al wist, zijn er momenteel belangrijke werken aan de gang in de buurt van het Museumplein. BSF heeft vernomen dat deze gedurende de gehele zomer door zullen gaan en mogelijk zelfs uitgebreid gaan worden. Om mogelijke hinder te vermijden en vooral de beleving voor onze festivalgangers optimaal te houden, werd besloten om de Museum Stage te verplaatsen naar de prestigieuze setting van 'La Madeleine', waarbij de line up en planning identiek blijven aan de gecommuniceerde programmering.

Check de volledige programmatie en alle practische info op www.bsf.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: