Vorst Nationaal heeft vanaf nu een concertzaal met een middelgrote capaciteit. Onder de noemer VORST CLUB kunnen artiesten er terecht voor intieme concerten binnen de grandeur van Vorst Nationaal. Hierdoor wordt de programmatie van Vorst Nationaal aangevuld met heel wat diverse en kwalitatieve concerten die anders geen plaats zouden vinden binnen het Brusselse concertcircuit.

Vorst Nationaal, bekend als dé rocktempel en concertzaal van Brussel, is goed voor een totale capaciteit van 8.000 toeschouwers. Maar Brussel heeft tot op heden een gebrek aan een concertzaal met middelgrote capaciteit. Deze leegte is nu gevuld met VORST CLUB, een zaal waar artiest en publiek dichterbij elkaar staan, zonder de grandeur van Vorst Nationaal te verliezen. Concreet biedt VORST CLUB plaats aan 3800 (zittend en genummerd) of 4500 bezoekers (staand en niet genummerd).

Deze nieuwe concertzaal kan een divers en kwalitatieve programmatie aanbieden van muziekgenres en groepen die tot op heden geen plaats vinden in het Brusselse: artiesten uit meer gespecialiseerde genres zoals jazz, blues of world, beginnende rockgroepen die een eerste stap naar het grote publiek wagen, gerenommeerde rocksterren die kiezen voor intimistische concerten, etc.

Vorst Nationaal is er dan ook van overtuigd dat VORST CLUB zowel het publiek, de artiesten als de promotoren ten goede komt, niet in het minst door de kwalitatieve programmatie en het luistercomfort van de bezoekers!

U hoort binnenkort welke artiesten in VORST CLUB komen optreden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: