De Grammy-winnaars kondigen nieuw album aan ‘AN EVENING WITH SILK SONIC’

Bruno Mars en Anderson .Paak slaan de handen in elkaar en vormen superband Silk Sonic, genoemd naar de legendarische Bootsy Collins. Het nieuwe project heet ‘An Evening With Silk Sonic’ en zal later dit jaar. Het duo loste alvast een eerste single ‘Leave The Door Open’ die geproducet werd door Mars en D’Mile en geschreven werd door Bruno, Anderson, D’Mile en Brody Brown.

Leave The Door Open’ is vanaf vandaag overal beschikbaar en gaat vergezeld van een speciale introtrack featuring special guest host Bootsy Collins. De officiële videoclip van ‘Leave The Door Open’ kan je vanaf nu bekijken op YouTube. Bruno Mars brengt vandaag ook zijn eerste kledinglijn uit waarvoor hij samenwerkte met Lacoste.

OVER BRUNO MARS
Voordat Bruno Mars bij het grote publiek bekend werd, werkte Bruno als producer voor artiesten als Brandy, Cee Lo Green en Sean Kingston. In 2010 zette hij zichzelf op de kaart met zijn debuutalbum 'Doo-Wops & Hooligans’. zijn singles ‘Just The Way You Are’ en ‘Grenade’ bereikten de eerste plaats in talloze hitlijsten over de hele wereld en leverden hem een eerste Grammy-award op.

Hierna volgde het album 'Unorthodox Jukebox' (2012) met de single ‘Locked Out Of Heaven’ en het met zeven Grammy's bekroonde album '24K Magic' (2016). In de tussentijd bracht Bruno ook nog megahit 'Uptown Funk!’ uit met Mark Ronson.

OVER ANDERSON .PAAK
De Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, producer en multi-instrumentalist Anderson .Paak brak door in 2015 met het album 'Venice' en zijn bijdrage aan het album 'Compton' van Dr. Dre. Daarna scoorde hij succes met zijn album 'Malibu' en zijn samenwerkingen met onder andere Mac Miller, Kendrick Lamar en Chance the Rapper.

.Paak werd genomineerd voor twee Grammy's in de categorie 'Best New Artist' en 'Best Urban Contemporary Album' in 2016 en won in 2019 voor 'Best Rap Performance' en in 2020 voor 'Best R&B Performance' en 'Best R&B Album'. Datzelfde jaar bracht hij de single ‘Lockdown’ uit waarvoor hij momenteel opnieuw in de running is voor twee Grammy's in de categorie ‘Best Music Video’ en ‘Best Melodic Rap Performance’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: