Bruce Springsteen heeft officieel zijn nieuwste Europese tournee voor het najaar 2006 aangekondigd.

Tijdens deze tournee heeft Bruce Springsteen afspraak in het Antwerpse Sportpaleis waar hij zijn enige Belgische concert zal geven. Er zijn twee soorten tickets: gereserveerde zitplaatsen op de tribune en “general admission”/staanplaatsen op het middenplein.
Dit keer geen intiem concert zoals tijdens zijn vorige tournee, maar wel een avond vol folk, blues and gospel. Bruce Springsteen zal begeleid worden door 17 muzikanten, The Seeger Sessions Band. Deze band heeft ook met hem samengewerkt voor zijn recentste album "We Shall Overcome: The Seeger Sessions".

Zoals dit al het geval was met zijn vorige tournee, zullen de tickets voor zijn eenmalige optreden in Antwerpen uitsluitend verkocht worden via het internet op www.goformusic.be. Telefonische reservaties worden niet aanvaard.

Tickets zullen ook niet verkocht worden via de gebruikelijke verkoopskanalen en evenmin aan de kassa van het Sportpaleis.
Tickets kosten 64€,74€ en 84€ (inclusief reservatiekosten, exclusief verzendkosten).

De verkoop start op vrijdag 7 juli 2006 om 09.00 u stipt. Het heeft geen zin om vroeger te boeken gezien er geen enkel ticket verkocht zal worden vóór gezegde datum en tijdstip.

Op nadrukkelijk verzoek van de vertegenwoordigers van de artiest worden maximum vier tickets per persoon/bestelling toegekend. Bovendien wordt op alle tickets voor dit concert een naam gedrukt en zijn ze niet overdraagbaar om handel op de zwarte markt te vermijden. Er kan enkel betaald worden met de kredietkaarten Visa of Mastercard.
Koopt u slechts één enkel ticket dan zal uw naam op het ticket gedrukt worden en zal u zich moeten identificeren (identiteitskaart /rijbewijs /…) samen met uw ticket om binnengelaten te worden.
Koopt u méér dan één enkel ticket dan zal uw naam op alle tickets gedrukt worden. U zult zich moeten identificeren (identiteitskaart /rijbewijs /..) samen met alle tickets en de andere deelnemers om binnengelaten te worden.

voor extra info kan je tereccht op www.brucespringsteen.net of www.sportpaleis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: