Niemand minder dan Bruce Springsteen gaat per zondag 8 november aan de slag als DJ voor KINK. In het programma "From My Home To Yours" draait Springsteen vanuit zijn huis in New Jersey muziek uit zijn eigen collectie en praat hij over de rare tijden waar we in leven.

Bruce's show is exclusief voor Nederland te horen op KINK DNA Classics, het KINK-themakanaal voor liefhebbers van alternatieve muziek uit de '70's, '80's en '90's. "From My Home To Yours' is elke zondagochtend te horen tussen 10 en 12 uur, met een herhaling op maandagavond om 19 uur. De reeks bestaat uit 14 afleveringen.

KINK is te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur: alles dat online radio ontvangt. Daarnaast is er themazender KINK DNA CLASSICS met de beste alternatieve muziek uit de jaren ’80 en ’90, KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore en KINKNL met de beste muziek uit eigen land.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: