In tijden dat er altijd maar regeltjes en regeltjes bijkomen en we aangemaand worden om brave volgzame burgers te zijn, doen Shirley & Benny een oproep: Doe in 2017 allemaal uw goesting! Doe eens gek, proef van het leven, laat u eens goed gaan, en vooral: blijf feesten!

‘Doe allemaal uw goesting’ verschijnt op 6 januari 2017, net op tijd om nog alle mogelijke carnavalsvieringen op te vrolijken. Het nummer zal verkrijgbaar zijn via iTunes. Het liedje werd gecomponeerd door Govert Deploige en van een geestige tekst voorzien door Shirley & Benny zelf. De productie was in handen van Lex De Groot.

De clip die bij het liedje hoort, is vanaf volgende week te zien op Ment en zal uiteraard ook via Youtube en Facebook te zien zijn. Link naar de clip: https://youtu.be/W4SbqOrxYKQ

SHIRLEY & BENNY - OP TV

Shirley & Benny hebben ook concrete tv plannen. Vanaf februari 2017 presenteren zij op Ment “Allemaal uw goesting”, een programma met een brede waaier aan informatie die op een humoristische manier wordt weergegeven via interviews met bekende acteurs en actrices.

Het doel van “Allemaal uw goesting” is om de mensen op een humoristische en ontspannen manier te informeren over theater- en entertainment producties in Vlaanderen. Het accent zal vooral op het theater liggen, maar ook musical, film en televisie kunnen aan bod komen.

Shirley & Benny willen via deze weg de kijker - jong en oud - aansporen om meer naar het theater te gaan: de drempel van het theater verlagen.

Het programma zal vanaf februari te zien zijn op Ment. Het zal 25 minuten duren en wekelijks te zien zijn.

SHIRLEY & BENNY - OP HET PODIUM

Shirley & Benny gaan ook optreden. Vanaf april 2017 kunnen ze geboekt worden voor alle mogelijke feestjes. Ze zullen live on tape een programma van 40 minuten brengen, maar kunnen ook geboekt worden als gasten bij een fanfare, live band of orkest. Shirley & Benny worden hét feestduo van het jaar.

Over enkele maanden zullen ze zowel volle feesttenten als ingedutte parochiezalen in vuur en vlam zetten met feestelijke liedjes, maar even goed met grappen en grollen. Naast enkele eigen liedjes brengen ze ook herkenbare en hilarische covers.

Shirley & Benny laten de zon in uw hart. Als zij op het podium verschijnen zal het paard in de gang spontaan de polonaise gaan dansen. Kortom, met dit kleurrijke duo is het altijd koekenbak en feest in de tent.

Moet uw schlagerfeest gereanimeerd worden? Bel Shirley & Benny! De boekingen gebeuren via Marc Dhollander Music maar ook via de erkende boekingskantoren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: