De snel opkomende Britse comédienne Grace Campbell komt volgend jaar naar Amsterdam. Ze is op 1 december 2024 te zien in Boom Chicago met haar nieuwe voorstelling 'Grace Campbell Is On Heat'. De kaartverkoop start op donderdag 30 november om 11 uur via Ticketmaster.

Met haar snelle, provocerende stand-up is Grace Campbell een van de spraakmakendste nieuwe comedians uit het Verenigd Koninkrijk. Ze is naast comedian ook schrijver en producer, en verovert de UK met haar scherpe tong en gevatte humor. Ze is op een constante missie om alle machthebbers en bestaande conventies op de hak te nemen en te ondermijnen. In haar nieuwe voorstelling 'Grace Campbell is On Heat' stelt de goudeerlijke comédienne grote vragen over de wereld, haar geslachtsdeel, en haar obsessie van haar hond.

Liefhebbers van provocatieve, wilde humor over wezenlijke onderwerpen komen goed aan hun trekken tijdens een show van Grace Campbell. Zo heeft ze een geheel eigen satirische kijk op seksualiteit en gender, en maakt daar op haar kenmerkende directe manier geweldige grappen over. Maar ook politiek schuwt ze niet. Afkomstig uit Noord-West Londen, veegde ze op live TV onverschrokken de vloer aan met politicus Nigel Farage, en zet ze zich in voor gelijke rechten voor vrouwelijke en LBGTQ+ comedians. Ze richtte een eigen comedyavond op waarin ze die idealen werkelijkheid maakte: de Disgrace Comedy Club.

In 2020 bracht ze “Amazing Disgrace” uit, haar boek over schaamte. Het kreeg lovende kritieken. Zo zei collega-comédienne Katherine Ryan: “Een uiting van waarheid, humor en prachtige komische wijsheid van de hilarische en lovenswaardig bevrijde Grace Campbell”.

In 2023 was ze constant op tour in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar nu is het tijd voor de volgende stap: Amsterdam kan zich opmaken voor een vurige, losgeslagen, luide maar vooral hilarische act.

Grace Campbell Is On Heat

Zondag 1 december 2024, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)
Leeftijdsrestrictie: 16+

De kaartverkoop start op donderdag 30 november om 11:00 uur via Ticketmaster. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/gracecampbell

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over