Brits muziekproducent en dubpionier Adrian Sherwood komt opnieuw naar ons land! Op 28 februari brengt hij zijn 'Time Boom X The Upsetter Dub Sessions’ naar Charlatan in Gent en op 29 februari naar VK Concerts in Brussel.

Tijdens dit nieuwe showconcept blikt Sherwood terug op zijn 35-jaar durende samenwerking met 'The Mighty Upsetter’ Lee Perry, waarbij hij een mix zal brengen van de classic Sherwood X Lee Perry-albums zoals 'Time Boom X The Devil Dead’, 'Secret Laboratory’, 'Dubsetter’, 'Rainford’ en hun nog te verschijnen album 'Heavy Rain’, een subversie van 'Rainford’. Daarnaast zal hij ook in de archieven duiken van de legendarische Upsetter Productions en Black Ark. Samen met de visuals van Perry’s goede vriend Peter Harris, zal de show je meenemen op een muzikale en visuele trip!

De producer, remixer en onbetwiste patriarch van het Britse dubcollectief en record label On-U Sound wordt al lang gezien als één van de meest innovatieve en invloedrijke artiesten in de hedendaagse dance en modern reggae scene. Terwijl Adrian Sherwood al lang invloedrijk en innovatief was binnen de UK reggae scene, begon zijn speciefieke stijl van producen ook de interesse te wekken van acts buiten de dub community. Tegen het begin van de jaren 80 was Sherwood een veelgevraagd producer en remixer die werkte aan tracks voor artiesten als Depeche Mode, Primal Scream, Einstürzende Neubauten, Simply Red, the Woodentops en Ministry.

Tickets voor 'Time Boom X The Upsetter Dub Sessions’ van Adrian Sherwood zijn meteen in verkoop via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Adrian Sherwood
Datum: 
28 februari 2020
Locatie: 
Charlatan, Gent

Reservatie:

Meer over