Brit Floyd – The World's Greatest Pink Floyd Show, keert ook in 2015 terug naar Europa. Met de splinternieuwe 'Space & Time World Tour' leveren ze hun meest ambitieuze show tot hiertoe af. Verwacht je op vrijdag 13 november aan een spectaculaire nieuwe lichtshow en een ongeziene productie in het Kursaal Oostende!

Brit Floyd is een verzameling van de beste Pink Floyd tribute muzikanten ter wereld, onder leiding van musical director Damian Darlington. Ze trekken de planeet rond met shows die zowel muzikaal als visueel van zeer hoog niveau zijn en worden gelauwerd door publiek en critici. Keer op keer brengt het gezelschap een groots en spectaculair eerbetoon aan Pink Floyd, met een doorgedreven perfectie. Elke nuance van elk Floydiaans moment wordt muzikaal en visueel nauwgezet gekopieerd, waardoor Pink Floyd's vele meesterwerken helemaal tot leven komen.

Met de nieuwste tournee viert Brit Floyd de vijftigste verjaardag van Pink Floyd. En dat doen ze ook aan onze Belgische kust. De 'Space & Time World Tour' komt op vrijdag 13 november naar het Kursaal in Oostende. Tickets voor dit groots live spektakel zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 maart om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Brit Floyd
Datum: 
Vrijdag 13 november 2015
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over