‘s Werelds meest spectaculaire Pink Floyd tribuutshow keert in 2019 terug naar ons land. Brit Floyd brengt zijn grootste en meest ambitieuze productie tot nog toe, ter gelegenheid van het veertigjarige jubileum van Pink Floyd’s iconische rockopera ‘The Wall’! Een splinternieuwe show, waarin highlights uit ‘The Wall’ afgewisseld worden met onsterfelijke Pink Floyd klassiekers.

Brit Floyd is uitgegroeid tot een waar fenomeen en brengt zonder twijfel het allerbeste livetribuut aan Pink Floyd. Met een doorgedreven perfectie en tot in het kleinste detail reproduceren ze de finale Division Bell Tour uit 1994, compleet met verbluffende lichtshow, gigantisch cirkelvormig scherm met bezwerende projecties, lasers en opblaasbare accessoires. Zoveel meer dan een eerbetoon! Brit Floyd is een must see voor iedere Pink Floyd fan. Geloof de hype en mis het niet!

Het concert van Brit Floyd vindt plaats op zaterdag 2 november in het Kursaal Oostende. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 25 januari om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Brit Floyd
Datum: 
Zaterdag 2 november 2019
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over