Sinds hun eerste live concert in januari 2011 (Liverpool) heeft Brit Floyd al opgetreden voor meer dan een miljoen fans over de hele wereld! Nu keert The World’s Greatest Pink Floyd Show terug met DISCOVERY, een schitterend en splinternieuw muziekspektakel dat in drie uur tijd de hele carrière van Pink Floyd overloopt, van 1967 tot 1994.

Brit Floyd is een verzameling van de beste Pink Floyd tribute muzikanten ter wereld, onder leiding van musical director Damian Darlington. Ze trekken de planeet rond met shows die zowel muzikaal als visueel van zeer hoog niveau zijn en worden gelauwerd door publiek en critici. Keer op keer brengt het gezelschap een groots en spectaculair eerbetoon aan Pink Floyd, met een doorgedreven perfectie. Elke nuance van elk Floydiaans moment wordt muzikaal en visueel nauwgezet gekopieerd, waardoor Pink Floyd’s vele meesterwerken helemaal tot leven komen. Brit Floyd biedt meer dan andere tribute bands. Veel meer! En ze zijn zonder twijfel een must-see voor elke Pink Floyd fan!

The World’s Greatest Pink Floyd Show houdt met de DISCOVERY wereldtournee halt aan onze Belgische kust. Een groots live spektakel op zaterdag 1 november in het Oostendse Kursaal. Tickets voor het concert van Brit Floyd zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 11 april om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Brit Floyd
Datum: 
Zaterdag 1 november 2014
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over