Vandaag lanceert Brihang alle data van z'n voorjaarstournee langs culturele centra en theaters. Maar liefst 28 podia doet hij vanaf januari aan, van Avelgem tot Zaventem en elke plek daar tussenin.Tickets zijn nu te koop, via www.brihang.be.

Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn door het publiek omarmde platen zolangmogelijk (2016) en CASCO (2019) lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat hij een artiest is die zijn gelijke niet kent. Dat meesterschap trekt hij door naar zijn liveoptredens. De rapper begeestert van het eerste woord tot de allerlaatste noot, met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt.

Deze experimentele lijn zal doorgetrokken worden in zijn aankomende theatertour. Brihang zal opnieuw met z'n vaste muzikanten Mick Lemaire en Olivier Van Leynseele op pad gaan, maar het is de bedoeling om zijn nummers aan te passen aan de intiemere setting. Wie de carrière van de sympathieke Knokkenaar een beetje heeft gevolgd, weet dat enkel het onverwachte te verwachten is. Bekijk de optredenlijst en koop tickets via deze link.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over