De Amerikaanse singer-songwriter Brett Eldredge komt op 29 januari 2020 voor een exclusieve clubshow naar Paradiso, Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 21 juni om 10:00 uur via www.paylogic.nl.

Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum in 2013 is Eldredge niet meer weg te denken uit de hedendaagse countryscene. Hij scoorde met dit album gelijk drie nummer 1 hits: 'Mean To Me’, 'Beat Of The Music’ en 'Don’t Ya’. In 2015 laat hij zien dat hij geen eendagsvlieg is wanneer hij met zijn album 'Illinois’ wederom 3 nummer 1 hits scoort.

Hier bleef het niet bij. Eldredge heeft sindsdien hit na hit gescoord. In 2016 werd hij geselecteerd als een van de 30 artiesten om op te treden in 'Forever Country', een mash-up nummer van 'Take Me Home', 'Country Roads', 'On the Road Again' en 'I Will Always Love You', om 50 jaar CMA Awards te vieren.

Vandaag de dag heeft de Amerikaanse songwriter meer dan 900.000 volgers en 3,7 miljoen luisteraars per maand op Spotify. Afgelopen jaar maakte Eldredge veel indruk op de eerste Nederlandse editie van C2C: Country to Country in AFAS Live, Amsterdam. In 2020 komt hij terug naar Amsterdam, maar nu staat de avond volledig in het teken van deze muzikale grootheid: Brett Eldredge.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Brett Eldredge
Datum: 
29 januari 2020
Locatie: 
Paradiso, Amsterdam

Reservatie:

Meer over