In september 2021 als een éénmalig knaldrangfestival in Bree ontstaan om uit de pandemie te breken... Breekout 2021 werd een voltreffer en direct werd de vraag gesteld om er een vervolg aan te breien. Nu dat het festivalcircuit weer terug op zijn poten staat, vinden we dit jaar hét moment om de tweede editie van het Breekout Festival aan te kondigen. Noteer dus alvast 1 & 2 september 2023 in je agenda.

De eerste 4 namen zijn al meteen om van te smullen: ROWWEN HEZE komt terug om het grandioos feestje van 2021 nog eens te herhalen. WILLY ON TOUR is iets wat we moeten uitleggen: Neem Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Sien Wynants, Iwein Segers en Luc Jansen, dé toppers van Radio Willy, voeg er een topbegeleidingsband bij met onder meer Axl Peleman en je krijgt een concert met de ene classic rocksong na de andere. Haal de luchtgitaren maar boven en meezingen is verplicht!
Ook terug op algemeen verzoek en deze keer in hun XL-formatie: LE NOISEXL! Op vrijdag 1 september hebben we de DJ-held THE BOBMEISTER alvast weten te strikken.

Binnenkort volgen er uiteraard nog een reeks artiesten. Stay tuned!
Tickets en alle info vind je op www.breekout.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: