Op 16 mei 2022 komt de Braziliaanse singer-songwriter en multi-instrumentaliste Mallu Magalhães naar de Ancienne Belgique Club in Brussel. Ze zal er haar gloednieuwe album 'Esperança’ aan het grote publiek voorstellen.

Mallu werd geboren in Brazilië, maar verhuisde naar Portugal, waar ze vlotjes arenashows uitverkoopt. Met 540 000 maandelijkse luisteraars op Spotify en een miljoen volgers op haar social mediaplatformen, heeft Mallu al verschillende sold out tours in Brazilië op haar naam staan en is ze klaar om met haar mix van jazz, latin, bossa nova en pop heel Europa te veroveren.

In 2021 kwam 'Esperança’ uit, Mallu’s derde studioalbum dat werd opgenomen in Portugal en geproducet werd door niemand minder dan Mario Caldato Jr, de gekende producer die samenwerkte met verschillende artiesten zoals Jack Johnson en de Beastie Boys. Bruno Ilogti, die samenwerkingen met kleppers zoals Major Lazer en Fergie op zijn cv mag schrijven, regisseert haar muziekvideo’s. Dat Mallu zich laat omringen met de allerbesten in hun vak is dus een understatement.

Op 16 mei komt deze frisse wervelwind in de Latijns-Amerikaanse muziekscene naar België voor een niet te missen show. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 28 januari om 10u via abconcerts.be.

Voor fans van Marisa Monte, Lucas Santtana, Flavia Coelho, Elis Regina, Lhasa, Caetano Veloso, Astrud Gilberto, Ivete Sangalo, Eliane Elias, Céu en Martine Bijl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Mallu Magalhães
Datum: 
16 mei 2022
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over