Giovanni Kemper, Ivan Pecnik, Kobe Van Herwegen, Brahim Attaeb en Junes Callaert schitteren deze paasvakantie met Silke Mastbooms en Juan Gerlo in Capitole Gent.

Op maandag 10 februari stelden producenten James Cooke en Bob Jennes de volledige hoofdcast van POCAHONTAS DE MUSICAL voor aan pers en publiek in theater Capitole Gent. Opvallend: artiest-presentator Brahim Attaeb neemt in POCAHONTAS DE MUSICAL de rol van de vader van Pocahontas op zich. Voor de tweede keer op rij treedt Giovanni Kemper aan in de hoofdcast van een productie van Uitgezonderd. Na het succesvolle "Aladdin" waarin hij de hoofdrol speelde, smaakte deze succesvolle samenwerking voor beide partijen naar meer... De andere namen in de hoofdcast zijn naast Silke Mastbooms en Juan Gerlo, Ivan Pecnik, Kobe Van Herwegen, Junes Callaert en Stijn Proesmans. Zij krijgen gezelschap van een 11-koppig ensemble.

Na het succesvolle “Aladdin” dat door pers en publiek overladen werd met superlatieven, brengt theaterhuis Uitgezonderd. van James Cooke een nieuwe familiemusical naar Vlaanderen. Tijdens de paasvakantie 2020 in Capitole Gent, vertellen ze het waargebeurde verhaal van Pocahontas en haar indianenstam die geconfronteerd wordt met de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith en zijn schip vol gelukzoekers.

Regisseur Jaak Lema beschikt met de hoofdcast van Pocahontas De Musical over een indrukwekkend groepje musicaltalent.

Uitgezonderd., het theaterproductiehuis van James Cooke en Bob Jennes, doet het weer... Als geen ander weten ze voor elke productie de perfecte mix te maken van bekende, gevestigde musicalwaarden en opvallende, artistiek bevlogen podiumtalenten uit de media. James Cooke presenteerde met trots zijn hoofdcast en lichtte ook al een tipje van de sluier over hun rol in POCAHONTAS DE MUSICAL.

ROLVERDELING:

  • Silke Mastbooms: Pocahontas
  • Juan Gerlo: John Smith
  • Giovanni Kemper: Yuwa
  • Ivan Pecnik: gouverneur Gates
  • Kobe Van Herwegen: Tadzi
  • Brahim Attaeb: Powathan
  • Junes Callaert: Tee
  • Stijn Proesmans: Purdy

POCAHONTAS DE MUSICAL - HET VERHAAL

Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pocahontas
Datum: 
Vanaf 4 april 2020
Locatie: 
Capitole Gent

Reservatie:

Meer over