Naar aanleiding van de lancering van de P5 Wireless hoofdtelefoon en de release van Merdan Taplaks nieuwe videoclip ‘Gravity’, slaan het gerenommeerde Britse luidsprekerbedrijf Bowers & Wilkins en de Antwerpse top dj de handen in elkaar. De nieuwe Bowers & Wilkins-hoofdtelefoon zal prominent in beeld komen in de videoclip.

Het evenement vindt plaats op 22 juli in Summer Josephine’s te Antwerpen. De video werd geregisseerd door het Antwerpse multitalent Youssef Chellak, die ook instond voor de productie van het album van Tourist LeMc en diens hitvideo ‘Koning Liefde’.

Bowers & Wilkins en Summer Josephine’s werken al een tijdje samen. Muziek speelt een belangrijke rol in de sfeerbeleving van restaurants en bars. Goed uitgebalanceerde klank en akoestiek zorgen ervoor dat de gasten kunnen genieten in een heerlijke ambiance, zelfs als de muziek wat luider gezet wordt. Ook voor Summer Josephine’s is de integratie van muziek binnen het totaalconcept belangrijk. Bowers & Wilkins bood met de AM-1-speakers, mooi vormgegeven luidsprekers die zowel binnen als buiten ingezet kunnen worden, de perfecte oplossing.

Praktisch

Op 22 juli viert Bowers & Wilkins de release van de nieuwe P5 Wireless en de videoclip van Merdan Taplak samen in Summer Josephine’s (Boomgaardstraat 17). Iedereen is welkom. Vanaf 19 uur warmt Laurent Wery het publiek op, gevolgd door Summer Josephine’s resident dj Chris Karma. Tussen 21 en 22 uur draait Merdan Taplak een set en stelt hij de videoclip van ‘Gravity’ voor. In de video wordt de P5 Wireless gebruikt als een extra stijlelement. Op het event zal tevens een ’Bowers & Wilkins discovery-booth’ aanwezig zijn, waar muziekliefhebbers de P5 Wireless kunnen ontdekken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: