Het vijfdaagse muziekfestival Boomtown, dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de Gentse Feesten, is naar goede gewoonte weer op zoek naar jonge muzikale helden. Dit niet enkel op het podium, maar ook achter de schermen!

Boomtown is op zoek naar twee jonge programmatoren om een mooie affiche voor het ‘Alles Kan’ luik tijdens het festival samen te stellen. Binnen dit luik staat jong talent in de kijker. Wat houdt dat nu concreet in? Je beluistert alle inzendingen, selecteert een 15-tal jonge bands/artiesten en deze geef je een passende plaats binnen de Boomtown line-up. Aanvullend volg je ook de promotie, communicatie en productie op.

Boomtown biedt dus een leerrijke ervaring waarbij niet enkel het artistieke aspect aan bod komt. Uiteraard wordt hierbij gezorgd voor de nodige professionele begeleiding.

De voorwaarden:

  • je bent tussen de 18 en 25 jaar oud
  • je weet wat er leeft in België qua jong talent en hebt een brede maar eigenzinnige visie op muziek
  • Je hebt de komende periode voldoende tijd om bands te beluisteren en enkele keren te vergaderen met het programmatieteam.
  • je bent tijdens het Boomtown festival zelf ook aanwezig (18-22 juli 2017)

Klinkt dit als muziek in je oren, stuur dan voor 20 april 2017 je kandidatuur + motivatie naar jeroen@boomtownfestival.be

Alles Kan

Alles Kan is een projectsubsidie van de jeugddienst van de Stad Gent voor jongeren van 14 tot 30 jaar en voor verenigingen. Boomtown geeft ook dit jaar in samenwerking met alles kan plaats aan jong talent. De voorbije jaren resulteerde dit niet alleen in jong muzikaal talent op de Boomtown-affiche, maar ook in o.a. de Boomtown-expo, projecten rond Taal en Tekst, geluidskunst enz.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boomtown
Datum: 
18 - 22 juli 2017
Locatie: 
Kouter, Gent

Reservatie:

Meer over