Boomtown, hét Gentse pop- en rockfestival, vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 25 juli. Vandaag steekt het festival voor de eerste keer z'n neus aan het venster, met de aankondiging van een uniek concert: publiekslieveling Gabriel Rios zal namelijk een exclusieve show spelen in de Gentse Opera.

Exclusief: Gabriel Rios...

Vandaag geeft Boomtown een eerste naam prijs van de affiche, en het is meteen niet van de minste. Op 24 juli zal namelijk niemand minder dan Gabriel Rios aantreden. De Puerto Ricaanse Gentenaar annex wereldburger geeft een exclusief concert in zijn Gent. Dit is het enige zaalconcert in Gent dit jaar, en het orgelpunt in de campagne rond zijn meest recente plaat This Marauder's Midnight. Een unieke gelegenheid want de locatie is al even indrukwekkend.

... in de Gentse opera!

Rios zal namelijk spelen in de Gentse opera. Dit is veruit de meest majestueuze concertzaal die Gent rijk is, maar is voor de meeste concertgangers toch een goed bewaard geheim. De imposante zaal is opgetrokken uit rood fluweel en goud, en slaat elke bezoeker met verstomming. Op de koop toe ligt de opera dan nog eens op de Kouter, het festivalplein van Boomtown. Een perfecte setting dus voor dit exclusieve concert, dat geheid zal uitverkopen.

Tickets kosten 20 euro (excl reservatiekost) en zijn te koop via www.boomtownfestival.be. Boomtown is blij om na de handelsbeurs ook Kunsthuis Opera & Ballet Vlaanderen als partner te hebben gevonden. Dit concert is een eerste samenwerking, en beide partners kijken uit naar verdere samenwerkingen de komende jaren.

21-25 juli 2015

Boomtown vindt dus plaats van 21 tot en met 25 juli. In de komende weken en maanden zal de rest van de affiche bekend worden gemaakt. Hou dus zeker www.boomtownfestival.be en de facebookpagina in de gaten!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boomtown 2015
Datum: 
21 - 25 juli 2015
Locatie: 
Handelsbeurs, Gent

Reservatie:

Meer over