Voor 90's lovers en friends is het nu al uitkijken naar zaterdag 9 april, want dan worden ze opnieuw verwacht in de Ethias Arena van Hasselt, voor de 9de editie van 'I love the 90's - The party'. "Met jaarlijks een 20.000 bezoekers, zijn we nog steeds de grootste 90's party van Europa. Als organisatie is het telkens weer een uitdaging om ons trouwe publiek te verrassen. Met de Bonzai All Stars, N-Trance en onze huis-dj Ward, onthullen we de eerste namen van onze affiche. We hebben goed geluisterd naar ons publiek en dus blijven we wat de muzikale programmatie betreft trouw aan de unieke sfeer van de jaren negentig. De komende weken maken we de verdere line-up bekend", klinkt het bij de organisatie. Tickets voor 'I love the 90's - The Party', kan je bestellen via www.ilovethe90s.be

'Bonzai, tsa tsa tsa tsa', meer introductie hebben Bonzai All Stars Christian 'Fly' Pieters en Marnik Braeckevelt niet nodig. Met hun Bonzai classics en retro-tunes waren ze niet alleen populair in de 90's, de jeugd van vandaag springt eveneens op en neer wanneer hun stomende beats door de speakers knallen.

Geen 'I love the 90's' zonder resident-dj Ward. Het lijkt wel of zijn trukendoos eindeloos is, want jaar na jaar slaagt hij erin om de 90's classics moeiteloos aan elkaar te mixen en te voorzien van een totaal visueel spektakel. Over 65 dagen laat hij het 90's beest in hem weer helemaal los en geeft hij opnieuw het beste van zichzelf. De onbetwistbare Master of Ceremony van het 90's feestje, zal opnieuw voor een beklijvende I love the 90's party zorgen. "De lat ligt hoger, de uitdaging is groter, maar ik heb er ontzettend veel zin in", zegt Ward nu al geamuseerd.

Naast retro en hardcore, typeert de Eurodance meer dan welke muziekstijl ook de jaren negentig. Vandaar dat de organisatoren van 'I love the 90's - The party' ook een uitnodiging stuurden naar de Britse formatie N-Trance. In 1994 sloegen ze een eerste keer toe met 'Set you free', maar hun grootste klepper scoorden ze wat later, toen ze de Beegees klassieker 'Stayin' Alive' onder handen namen. Deze laatste was goed voor een wereldwijde top 5 hit en groeide doorheen de jaren ook uit tot een absolute 90's klassieker.

Wil je nu al in de sfeer komen van 'I love the 90's - The party', dan kan je hier nog de aftermovie bekijken van vorig jaar. Alle actuele info over de party, kan je ook terugvinden op de officiële Facebook pagina. Wie zeker wil zijn van z'n tickets, voor het feestje weer uitverkocht is, kan deze reserveren via www.ilovethe90s.be

TICKETS EN INFO

'I love the 90's - The party' vindt plaats op zaterdag 9 april 2016 in de Ethias Arena van Hasselt, met oa de Bonzai All Stars, Ward en N-Trance. Info & tickets op www.ilovethe90s.be of 070/345.345 (Max. €0,30/Min)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
I love the 90's - The party
Datum: 
Zaterdag 9 april 2016
Locatie: 
Ethias Arena Hasselt

Reservatie:

Meer over