Bonnie Raitt kondigde aan dat ze, volgend op de release van haar langverwachte nieuwe plaat begin volgend jaar, op 12 maart een nieuwe Amerikaanse tournee aftrapt in New York. De zangeres voegt vandaag een Europees luik toe aan deze tournee en doet daarmee ook ons land aan. De 'Dig In Deep Tour 2016' houdt op 6 juni halt in het Koninklijk Circus!

Met een sound die grenst aan blues, rhythm & blues, folk en country heeft de beroemde zangeres een hele generatie muziekliefhebbers weten in te palmen. En dat al vanaf het moment dat ze haar zelfgetitelde debuut uitbracht in 1971. Ze groeide uit tot de klassieker onder de klassiekers en heeft invloed gehad op zoveel verschillende muziekgenres, dat er tot op vandaag door heel wat artiesten aan haar gerefereerd wordt. Haar discografie bestaat momenteel uit zeventien studioalbums, waaronder meesterwerken 'Nick of Time' (1989), 'Luck of The Draw' (1991), met de tijdloze hits "Something to Talk About" en "I Can't Make You Love Me", en 'Longing in Their Hearts' (1994). In 2000 werd haar prachtige carrière in de bloemetjes gezet met een opname in de Rock and Roll Hall of Fame. Ze is echter nog lang niet aan haar pensioen toe, want ze heeft sterk nieuw werk klaar. Een waardige opvolger voor 'Slipstream', dat uitkwam in 2012 en bekroond werd met een Grammy Award voor het beste Americana-album. Slechts één van de vele prijzen die op haar schouw staan te pronken.

'Dig In Deep' verschijnt op 26 februari in de winkelrekken. En Bonnie Raitt nodigt haar fans meteen uit om de plaat live te ontdekken met een concert op 6 juni in het Koninklijk Circus. Een niet te missen afspraak met een icoon uit de Amerikaanse scene. De voorverkoop voor het concert start op vrijdag 13 november om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bonnie Raitt
Datum: 
Maandag 6 juni 2016
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over