Het nieuw Vlaams duo “BOND” maakte afgelopen donderdag een opvallende entree tijdens een bijzondere showcase in theater Elckerlyc te Antwerpen.

BOND wordt gevormd door Samuël Anastasi en Kristof Truyen van de voormalig boyband 5th Avenue. Ze sloten zowel op vriendschappelijk als op muzikaal vlak een ‘verbond’, zodat de naam van de groep snel gevonden was. De jongens van BOND gaven zich voor het eerst bloot tijdens een druk bijgewoonde showcase. BOND bracht vijf eigen nummers en drie covers, als aantrekkelijk visitekaartje van wat we van dit jonge talent mogen verwachten. Het publiek, waaronder heel wat Bekende Vlamingen, ging helemaal uit de bol. Onder de feestende gasten onder meer Laura Tesoro, Charlotte Leysen, Thomas van Goethem, de Studio100 gezichten van Prinsessia en Ghost Rockers.

Laura Tesoro was na afloop in de wolken: "Ik ben aangenaam verrast! Twee goede stemmen en een leuke sfeer. Perfect voor een Bon(d)te avond!”

Meteen is voor BOND de kop eraf, na maanden van intensieve voorbereidingen. Samuël schreef de nieuwe nummers van het duo zelf.

"Het is belangrijk dat de teksten betekenis hebben en dat de muziek dat gevoel ondersteunt. De samenwerking met Gerben Hemelsoen als arrangeur is daarom een zeer bewuste keuze. Zijn achtergrond als muzikant in een wat alternatievere scene geeft net die diepgang die we met BOND zoeken. We hopen dus al meteen ons eigen authentieke geluid te hebben."

"Wat een geweldige avond. Het is een zalig gevoel om zo goed te worden ontvangen!" BOND.

BOND hoopt begin januari te debuteren met een eerste single.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over