Nadat hij begin 2017 nog zijn wereldtournee noodgedwongen annuleerde, kondigt Bon Iver vandaag aan dat hij zijn fans in het najaar van 2018 komt begroeten!

Met wat vertraging komt Bon Iver ons dus zijn jongste album ’22, A Million’ live voorstellen! Justin Vernon is een uniek en subtiel artiest, en mag zonder twijfel één van de meest getalenteerde muzikanten van zijn generatie genoemd worden. Zijn drie albums tellen samen een indrukwekkend aantal elektro-folk-pareltjes, waaronder “Skinny Love”, “Calgary” en “Holocene”. De eigenzinnige Vernon houdt zich bewust uit de schijnwerpers en de verwachtingen van de maatschappij. Hij is compromisloos, rauw en eerlijk, en beroert met sprekend gemak een groot publiek. De bewondering van andere artiesten en zijn vele muzikale samenwerkingen (The National, St Vincent, Kanye West, James Blake, Wilco…) bewijzen eens te meer zijn uitzonderlijk talent. Met ’22, A Million’ levert hij tien bezwerende en hypercreatieve tracks af, waaronder de singles "22 (OVER S∞∞N)", "10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄" en “33 “GOD””.

Mis de afspraak met Bon Iver niet, op donderdag 25 oktober in Vorst Nationaal! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 5 maart om 10u.

BELANGRIJK: Koop geen tickets op illegale (doorverkoop)websites of de zwarte markt. Deze tickets zijn vaak vervalst of ongeldig. U loopt dus het risico dat u de toegang tot het concert geweigerd wordt. Meer info op www.ilovemyticket.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bon Iver
Datum: 
Donderdag 25 oktober 2018
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over