Bollywood The Show" is een muzikale comedie die draait rond Bollywood, de grootste filmindustrie ter wereld. Cinema in India is mateloos populair en ook in de rest van de wereld is er veel interesse voor hun meeslepende producties. Meer dan 40 dansers, zangers en acteurs brengen tijdens "Bollywood the Show" een wervelende spektakel waarin alle grote blockbusters de revue passeren.

Het verhaal is geïnspireerd door de werkelijkheid en gebaseerd op de familiegeschiedenis van één van de beroemdste Indiase filmdynastieën: de familie Merchant. Een krachtige mix van dromen en opofferingen, rebellie en romantiek. .Vaibhavi Merchant is trouwens de choreografe van de show. De voorstelling eert een dynastie van filmsterren uit Mumbai en brengt ze weer tot leven. De meest memorabele liedjes en muziek uit de Bollywood films zijn prominent aanwezig. "Bollywood, the show" is dan ook wereldwijd terecht een groot publiek succes. Afspraak op.10 Januari in Vorst Nationaal Club en op 11 Januari in de Koningin Elisabethzaal voor een kleine doch wonderlijke vlucht uit de realiteit.

Info & tickets :
Elisabethzaal: € 59 - €52 - €45 - €32 (reservatie inbegr.)
Vorst Nationaal Club: €59 – €49 (reservatie inbegr.)
Tickets kunnen vanaf vandaag (show Brussel vanaf Maandag 15/10/2007) gereserveerd worden via 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Meer info: www.bollywoodshow.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: