Guy Swinnen Band

In de zomer van 2014 zal "onze" legendarische lokale band The Scabs jammer genoeg geen concerten geven omdat de groep tijd wil uittrekken om nieuwe nummers te schrijven. Anders was de kans wel erg groot dat ze er op de 25ste editie van Boerenrock waren bij geweest. Maar door deze sabbatperiode heeft "De Gikkes" himself wel tijd om op te treden met zijn eigen ervaren liveband. En Guy kennende zal hij als een echte "boerenrocker" niet alleen eigen rocknummers brengen maar zullen zeker ook de grootste hits van The Scabs de revue passeren met wie weet... een specialleke voor Boerenrock editie 25, nu al nieuwsgierig... noteer dan zaterdag 23 augustus, Boerenrock Kortenaken al vetjes in jouw agenda!

Eerste 5 namen voor The Big zijn al gekend... Five Days, Belgian Asociality, The Kids, The Wolf Banes & Guy Swinnen... een mooie start voor een "best of"... voor meer namen nog even geduld

B-Elektrik: Akyra

Zonder enige twijfel een groot Belgisch dj-talent. De 21-jarige Stephen Van Nijnatten startte enkele jaren geleden zijn carrière onder de naam "Bass System". Sinds 2012 staat hij als Akyra op vele dancepodia en ondanks zijn jonge leeftijd staan toch al enkele grote festivals zoals Reverze, The Qontinent & Sunset Festival op zijn cv. Van een blitzcarriere gesproken. Voor het eerst te zien in onze regio en iets zegt ons dat... het zeker niet voor het laatst gaat zijn.

Om de nieuwsgierigheid nog wat op te drijven... ons dj-podium wordt een stuk straffer dan ooit tevoren... ook hiervoor nog even geduld... Op 15 maart geven de organisatoren nog een paar extra namen vrij van onze festival-driedaagse en dan is het wachten tot donderdag 3 april voor de programmavoorstelling van de 25ste editie, dan volgen alle namen voor ons jubileum en zal duidelijk worden dat het één groot feest zal worden!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: