Na een onzekere periode over het voortbestaan van Vlaanderens gezelligste festival wil de vernieuwde en superenthousiaste organisatie van Boerenrock in Kortenaken nu uitpakken met een nieuwe editie die minstens even goed, om niet te zeggen beter, is dan de jubileumeditie van 2014.

Editie 25+1 wordt beter !
De afgelopen maanden werd al heel wat huiswerk verricht op zowel artistiek als logistiek vlak. En na het fantastische programma van 2014, kunnen we in alle bescheidenheid , maar apetrots aankondigen dat ons programma van 2015 nog straffer is. Het dak zal eraf gaan …. Figuurlijk dan toch ! Ook logistiek werden het voorbije jaar verbeterpunten genoteerd en ondertussen ook effectief aangepakt. Innovatie dus, … ook op het festivalterrein.

We hoeven u niet te vertellen dat deze aanpassingen gepaard gaan met hogere kosten. Ook de prijzen voor het artistieke programma gaan de hoogte in – en u denkt nu waarschijnlijk al dat we ook de ticketprijzen zullen verhogen, MAAR Boerenrock zou Boerenrock niet zijn, als ze dit zomaar zouden doorrekenen aan hun trouwe bezoekers. DAAROM verhogen wij onze ticketprijzen NIET …. Tenminste niet tijdens de vroegboekperiode die op dit moment start en loopt zolang de voorraad strekt.... Zo willen wij onze bezoekers bedanken voor de massa’s hartverwarmende reacties die we na afloop van de jubileumeditie kregen !

Wie afgeteld heeft om al enkele acts van B-Rock en B-Elektrik te kennen, moeten we helaas op z’n honger laten zitten …. We staan zelf te popelen om de namen uit te schreeuwen, maar voorlopig kan dit nog niet !... naar alle waarschijnlijkheid zullen de komende weken tipjes van de sluier opgelicht worden… Wait and see …. Vandaag kunnen we WEL het volledige B-Family-programma voorstellen : het zal een B-Family worden om U tegen te zeggen ! Waarschijnlijk is een dagje verlof op maandag geen overbodige luxe !

15u30 Laura Tesoro Live in Concert

Een dame die weet wat ze wil ! Ze kwam, ze zong en ze overwon de finale van The Voice. Haar coach Koen Wauters zegt het zo :

Koen Wauters: “Laura is een heel groot talent: heeft veel podiumpresence, een waanzinnige stem en zulke enthousiaste charmes dat ook wij van Clouseau vinden dat ze een extra push verdient. Als er eentje is waar we binnen 10 jaar nog zullen van horen, dan moet dat Laura Tesoro zijn.”

Ze zingt, ze danst , ze acteert ... hoofdrol in de musical Annie aan de zijde van Marijn Devalck. Charlotte uit de VTM soap Familie …. Op 19 augustus – op haar 18de verjaardag – kwam haar eerste single ‘Outta Here’ uit en deze werd grijs gedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders. Ondertussen schrijft ze volop verder aan nieuwe materiaal en haar 2de single staat gepland in het voorjaar van 2015.

In absolute primeur mogen wij vandaag aankondigen dat Laura live iedereen zal overtuigen met een nieuwe show met live-band. Ze brengt een stevig hit-repertoire: eigen hits maar ook de classics die ze bracht in The Voice Van Vlaanderen. Deze nieuwe show met live-band wordt ongetwijfeld hét hoogtepunt van de zomer van 2015!

17u Scala & Band

Scala zal u bekend zijn als het international beroemd en mondiaal geroemd vrouwenkoor van de broers Kolacny. In de zomer van 2015 zal Scala echter voor de allereerste keer een grootse festivaltour op poten zetten doorheen Vlaanderen. Het zal een unieke en imposante ‘Best Of’ show worden.

Stijn en Steven zochten hiervoor naar een unieke bezetting met drum, gitaar, basgitaar, piano en een twintigtal zangeressen. Naast eigen en origineel materiaal zal Scala ook gekende songs brengen van kleppers zoals Radiohead, U2, Nirvana, Milk Inc., Depeche Mode, Rammstein, …

Een niet te missen en unieke festivalformule …

19u Clouseau

(en dit is geen grap !) Vonken en vuur op het podium van Boerenrock !

Clouseau voorstellen hoeft niet meer .... Vorig jaar annuleerden ze helaas hun optreden wegens rugproblemen van Koen Wauters. Dit jaar zullen ze slechts op 3 “grote” events in Vlaanderen te bewonderen zijn, én we zijn dan ook zeer vereerd dat ze er ZELF voor kozen om op het Boerenrockpodium uit hun dak te gaan ! Een mooi gebaar om hun afwezigheid van vorig jaar te verzachten ! Een unieke kans dus voor de Clouseau-fans om hen alsnog aan het werk te zien in hartje Hageland!

En dan dacht u waarschijnlijk dat u daarna moe, maar voldaan het terrein zou verlaten …. Ware het niet dat dé party-band bij uitstek ons podium nog zal bezetten …

21u Les Truttes

Les Truttes is de enige band die het volgens de organisatie aan kan om achter de broertjes Wauters het publiek aan de swing te houden hun nieuwe showNa de succesvolle show ‘Letter Be Light’ die wel 120 keer het licht heeft gezien, komen Les Truttes in 2015 met een gloednieuwe show op de proppen. ‘POPAGANDA’!

Les Truttes zijn sinds 1996 REVOLUTIONAIR! De nieuwe norm! De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen onnavolgbaar en uniek! En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de laat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger! Les Truttes zijn niet ‘just another coverband’ ... Ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: ‘Even Better Than The Real Thing’!

Ook in 2015 brengen ze niet gewoon muziek ... maar wel een verhaal, een totaalspektakel, dat niemand onberoerd laat. ‘Elke Show is een ware ‘Live- Experience’! Dit jaar staan Les Truttes met wapperende vlag op de barricades! Met de vuist in de lucht eisen zij hun Recht op Roem! POPAGANDA! Nieuwe kostuums, nieuw décor, nieuwe songs! See it, believe it ... Obey LT! glamour !

Voor een ticketprijs van 18 euro (vroegboekactie) heb je met zondag alleen al een excellente deal gedaan ….. met een combiticket van 42 euro kan je dan ook nog genieten van 2 straffe podia op zaterdag (binnenkort meer daarover) én een party-avond op vrijdag.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boerenrock 2015
Datum: 
28-29-30 augustus 2015
Locatie: 
Kortenaken

Reservatie:

Meer over