Boer zkt Vrouw, zondag 13 maart om 19u55 bij VTM

Na de reveal van Elien en William vorige week, is het op zondag 13 maart om 19u55 de beurt aan de overige drie boeren om zich kenbaar te maken.

In Gingelom staat de 29-jarige aardappelboer Kim op het punt om een belangrijke stap te zetten in zijn leven. “Ik zie het inderdaad als een nieuwe start, ja”, vertelt hij. “Ik heb zelfs een vrijgezellenfeestje gegeven!” Zijn type? “Bruin haar en bruine ogen. Dat klinkt oppervlakkig maar ik heb daar een zwak voor. Sommigen vallen op billen of borsten, ik val op bruine ogen… en billen en borsten”, lacht hij. Kim zal zijn ogen de kost kunnen geven, want met 40 dames is er meer dan keuze genoeg.

Het geluk lacht Kim toe en dat is ook waar geitenboer Garry (46, Itegem) naar op zoek is. Na een pijnlijke scheiding hoopt hij vandaag terug de liefde te vinden. “Het verleden is het verleden, de toekomst is belangrijk” vertelt hij. En die toekomst begint misschien in de geitenstal, waar Dina de dames met een heuse cocktailbar in stijl ontvangt. En daar staat hij dan, oog in oog met de vrijgezellen. “Ik stond daar met mijn mond vol tanden en een krop in de keel. Ze hebben me stil gekregen in mijn eigen stal!” klinkt het wat onwennig bij Garry.

In het vredevolle West-Vlaamse Vleteren tenslotte, is het tijd om de laatste boer voor te stellen: de 27-jarige Cyriel. De weergoden laten zich niet van hun beste kant zien, maar ze maken het gezellig in de grote schuur van de boerderij. En dan staat ook Cyriel voor de moeilijke taak om te beslissen welke meisjes zullen blijven op de boerderij.

Wie zijn de uitverkorenen van deze drie boeren? Dat valt te ontdekken in ‘Boer zkt Vrouw’ op zondag 6 maart om 19u55 bij VTM en ook op VTM GO.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over