De liefdesavonturen in Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond werden de voorbije week alweer gevolgd door gemiddeld 860.812 kijkers, goed voor een marktaandeel van 34,8% (VVA 18-54, live+3). Met nog 2 afleveringen te gaan, is de spanning te snijden. Viert de romantiek hoogtij op maandag 12 november, wanneer de boeren op citytrip gaan met hun favoriete dame?

Bij Manu en Hilde is het alvast koekenbak. De twee zijn ontzettend close en willen volop aan een toekomst samen bouwen. “Dat ik Hilde heb gekozen, is het beste besluit dat ik ooit in m’n leven kon nemen. Hilde is een fantastische vrouw”, zegt Manu. Ze zijn dolverliefd maar vragen zich ook af hoe het nu verder moet wanneer Hilde terug huiswaarts moet.

Jan en Romina komen aan in Sydney om enkele dagen samen door te brengen. Ze lijken voor elkaar geboren, ze moeten het alleen nog durven toegeven. Ze zijn allebei nog wat afwachtend, want de afstand België – Australië is niet min. Maar dat het goed zit tussen hen, is duidelijk.

Emily en Jitse vertrekken in het authentieke Noorse stadje Bergen voor een trip naar de prachtige fjorden. Ze hopen dat de tocht hen meer duidelijkheid brengt over hun gevoelens. “Ik voel dat er wel chemie is tussen ons. Ik voel me aangetrokken tot Emily. Ik vind haar lief, mooi en haar persoonlijkheid siert haar.” Jitse laat geen enkele kans onbenut om Emily te tonen dat hij haar graag heeft. Maar wat voelt zij?

In Duitsland is de eerste nacht van Jeroen en Severien als een sprookje verlopen. De tortelduifjes wijken niet van elkaars zijde. Het koppeltje voelt zich heerlijk in mekaars gezelschap maar er moet toch eens goed gepraat worden. Want de boerderij van Jeroen ligt op 6 uur rijden van Severiens thuis.

Bjorn wordt graag één met de natuur. Maar kan rechtenstudente Evelyn ook zo leven? Geen betere manier om dat te testen dan tijdens een hike in de Rocky Mountains.

Niet te vergeten: dinsdag 13 november zendt VTM de ontknopingsaflevering van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond uit. Dan komt de kijker te weten hoe het nu, enkele maanden later, met de boeren en hun dames gaat.

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over