Terwijl Willy en zijn smoorverliefde Arlette het mooie weer maken in Lourdes, stonden boeren Jan, Jurgen en Andy enkele moeilijkere momenten te wachten op Vlaamse bodem. Hen staat ook een onvergetelijke reis te wachten, maar eerst moest er op maandag 28 oktober nog 1 vrouw huiswaarts gestuurd worden vooraleer ze hun koffers mogen pakken om hun uitverkorene tijdens een relax reis in het buitenland nog beter te leren kennen.

Steffie en Annelore waren een vereniging van Andy’s karaktereigenschappen, maar uiteindelijk moest Andy toch de iets rustigere Annelore teleur stellen. Hij koos voor Steffie, die staat te popelen om met ‘haar’ boer op vakantie te vertrekken.

Witloofboer Jurgen moest kiezen tussen 2 Veerles. Na lang twijfelen besloot hij te kiezen voor Veerle Wuytack, tot opluchting van Veerle Claeys, die in de boer meer een goede vriend zag dan een partner.

Bij boer Jan was het altijd dolle pret met studente Melissa en de uitbundige Emely. Maar toch moest er gekozen worden. Het is Emely die het vliegtuigticket -en hopelijk binnenkort het hart van de boer- wist te veroveren.

Boer Howard krijgt nog even bedenktijd, want hij moet pas op maandag 4 november kiezen tussen Susanne en Sabrina.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over