Alle boeren moesten al iemand huiswaarts sturen, op olijfboer Manu na. Op maandag 22 oktober moest hij een keuze maken, en die bleek niet gemakkelijk te zijn.

Sinds hij enkele jaren geleden afscheid moest nemen van zijn overleden vrouw Jennifer, is Manu veel gevoeliger geworden. Sindsdien heeft hij het er nog moeilijker mee om iemand teleur te moeten stellen, in dit geval Rita (51, Burst) met wie hij toch een goede klik had. Hilde (49, Heusden-Zolder, links) en Christine (49, Nieuwkerken-Waas, rechts) mogen nog even in Zuid-Afrika blijven. Ondanks dat ze alle drie gevoelens hadden voor Manu, heerste er geen rivaliteit tussen de dames, die erg goed overeenkwamen. Ook voor hen werd het dus een emotioneel afscheid.

Jitse zit al een stapje verder. Hij gaat voluit voor Emily, na een eerlijk gesprek met Marlies. “Ik zoek eigenlijk iemand die wat zorgzaamheid vraagt van me, en Marlies zal mij eerder komen redden in plaats van ik haar.” Emily (27, Elversele), die al sinds ze arriveerde wat losmaakte in Jitse, kijkt uit naar enkele dagen alleen met de zorgboer, in de prachtige Scandinavische setting.

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over