Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond. Wat begon met 1502 brieven en talloze speeddates, eindigde voor sommigen met een mooie relatie.

Manu en Hilde zijn nog steeds dolverliefd. Ondertussen is het stel al bijna een half jaar samen. En er is meer, want Hilde verhuist eerstdaags naar Zuid-Afrika voor haar Manu. “Wij zijn dolgelukkig. Met Hilde kan ik al m’n boxjes afvinken. Ik zie haar graag.”

Jan en Romina zagen mekaar sinds Romina’s vertrek uit Australië de voorbije twee maanden niet meer en ondertussen was het spannend afwachten of ze mekaar zouden missen. “De laatste 14 dagen waren er te veel aan. Toen begon ik echt de nachten af te tellen”. Jan kon niet wachten om Romina terug te zien, en dat was wederzijds. In België beleefden ze een leuke tijd samen en de twee gaan voortaan door het leven als koppel. Romina is haar volgende trip naar Jan al aan het plannen.

Jeroen was tot na de opnames dol op zijn Severien. Maar toen Severien later terugkeerde naar de boerderij in Wipperdorf, was de liefde langs Jeroens kant helaas wat bekoeld. Het koppel ging uit mekaar. Recent vond Jeroen opnieuw de liefde, bij de Vlaamse Kimberly, die studeert voor veearts.

Jitse werd in Noorwegen verliefd op Emily. Zij miste echter iets en wou vrienden blijven. “Maar al toen ik op het vliegtuig stapte, vroeg ik me af of ik geen fout had gemaakt”. Na enkele weken keerde ze terug naar Mjåvatn om dat te ontdekken. Toen Emily opnieuw in België was, kwam er meer duidelijkheid. Emily: “Bij mij begonnen in België mijn gevoelens te groeien, maar ik denk dat Jitses gevoelens afgezwakt waren door de eerste teleurstelling.” Jitse: “Onze timing zat gewoon verkeerd. Toen zij nee zei, zei ik ja. En toen zij ja zei, zei ik nee. Dat gevoel dat ik eerder had, kwam niet helemaal terug bij mij.”

In Canada zat het goed tussen Bjorn en Evelyn, maar de twee wouden niet te hard van stapel lopen en afwachten hoe het zou zijn als Evelyn terug in België was. “In Canada ben ik vertrokken als vrienden, maar erna ben ik nog twee weken terug naar Alberta geweest en dat was heel fijn voor ons. Een koppel zijn we niet. Wel goeie vrienden. Ik ben blij dat ik ben teruggegaan.”

BOER ZKT VROUW – DE WERELD ROND KRIJGT TWEEDE SEIZOEN
BOEREN DIE IN HET BUITENLAND WONEN KUNNEN ZICH INSCHRIJVEN OP VTM.BE

Gemiddeld 870.000 kijkers – goed voor 34,8% marktaandeel (VVA 18-54; live +7) - volgden dit eerste seizoen van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, en het programma maakte enkele boeren dolgelukkig. VTM is dan ook blij aan te kondigen dat het programma een tweede seizoen krijgt. Geïnteresseerde boeren die in het buitenland wonen, kunnen zich vanaf nu inschrijven op vtm.be.

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over