Boeren Jan en Jurgen moesten op maandag 7 oktober 2013 al een vrouw huiswaarts sturen, en op maandag 14 oktober 2013 zocht Dina Tersago ook Howard uit Merksplas en Andy uit Daknam op voor hun keuzemoment.

Howard had al enkele dagen Agnella, Susanne en Sabrina op logement. Omdat er wat spanningen waren tussen de vrouwen onderling, stond de boer niet voor een evidente keuze. “Kiezen is verliezen”, klonk het, waarop Howard Agnella huiswaarts stuurde.

Bij Andy verliep het keuzemoment iets vlotter. Hij zoekt een levendige, pittige vriendin en de rustige Jill paste niet zo goed in dat plaatje. De klik tussen zijn mama Rita en de 22-jarige studente was echter zo groot dat het een emotioneel afscheid tussen beide dames werd. Rita besloot dan ook Jill naar het station te brengen om samen nog een laatste gezellige babbel te doen.

Willy mag nog een weekje genieten van het bezoek van Christianne en Arlette, maar hij moet in de 9de aflevering van Boer zkt Vrouw op maandag 21 oktober als eerste kiezen met welke vrouw hij op reis gaat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over