Op maandag 8 september 2014 verraste Kelly de 636.908 Boer zkt Vrouw-kijkers (cijfers live+3, marktaandeel 24,9% op VVA 18-54) door bij de groepsdates een plaatsje vrij te houden voor Antoine, haar mysterieuze jongeman uit Wallonië die ze al van vroeger kende. Ook de 4de aflevering –uitzending maandag 15 september- is een vat vol verrassingen.

De daguitstappen lopen op hun einde. Elke boer en boerin heeft uitgebreid de tijd genomen om zijn of haar favorieten beter te leren kennen. Belangrijk, want vanavond moet er weer gekozen worden. Wie mag er mee naar de boerderij en voor wie zit het avontuur er op?

In Maastricht proberen de 5 jongemannen van Nathalie haar te verleiden met een zelfbedacht en -gemaakt dessert. In het actiepark dollen Ruben en zijn meisjes nog even in het frisse water. Luc is intussen uitgedanst maar nog lang niet uitgebabbeld. Peter-Jan voert zijn laatste en ook langste gesprek met jonge mama Sylvia, die van bij haar aankomst een paar streepjes voor had. En Kelly luistert met kloppend hart naar een ontboezeming van Antoine, in zijn grappige mengeling van Frans en Nederlands.

Dit zou niet de meest verrassende reeks tot nu toe worden, als er net voor het spannende keuzemoment toch niet eerst nog een paar andere dingen gebeurden. Kleuterleidster Liesbeth, een van Peter-Jans dames, komt nog opdagen na een lange werkdag en probeert in één gesprek haar achterstand op de andere meisjes in te halen. En brengt daardoor Peter-Jans keuze weer helemaal in de war. En Kelly ziet haar keuzemoment toch iets anders dan gebruikelijk…

Een paar dagen later is het tijd om de uitverkorenen te verwelkomen op de boerderijen. Op de boerderij van Luc brengt één van zijn dames een extra gast mee. En Nathalie heeft aan Dina gevraagd om vroeger te komen, want de boerin heeft een speciale vraag…

Boer zkt vrouw vanavond om 20.35 uur bij vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over