Na enkele leuke dagen met hun drie favoriete dames op de boerderij, stonden boeren Jan, Bjorn en Jeroen op maandag 15 oktober voor een moeilijke keuze. Eén iemand moest afvallen en terug richting België.

In Australië hoopten alle meisjes vurig om nog te mogen blijven, want allen zien ze wel iets in Jan. Hij kon goed nieuws brengen aan Romina (27, Dudzele, links) en Laura (27, Gent, rechts). Met Stephanie (28, Outer) voelde hij de minste klik.

Honingwijnboer Bjorn zoekt een avontuurlijke ‘chick’. Lore (25, Bornem) past ook in dat plaatje, maar toch koos Bjorn ervoor om Jolien (22, Beveren, links) en Evelyn (28, Paal, rechts) nog wat langer in Canada te laten blijven.

Jeroen had het minder moeilijk om een keuze te maken tussen zijn ‘coup de foudre’ Severien (23, Kalken, links), de lieve Jits (24, Jabbeke) en de verleidelijke Joëlle (23, Londerzeel, rechts). Jits weet van aanpakken op de boerderij en de veeboer vindt haar een hele leuke dame, maar Jeroen wou graag dat ze wat meer toonde of ze iets in hem zag

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over