Dina Tersago beloofde al dat dit 10de seizoen van Boer zkt Vrouw het meest verrassende en onvoorspelbare ooit zou worden, en op maandag 1 september werd dat al meteen duidelijk in de 2de aflevering waarin de boeren speeddates hadden met hun uitverkoren briefschrijvers.

Boer Patrick besloot na de speeddates met de 3 dames die hij in levende lijve ontmoette, dat het verhaal voor hem stopt. “Ik vind jullie alle drie prachtig en erg lief, maar de klik is niet groot genoeg. Ik heb een ander soort vrouw in mijn hoofd. Ik zou nog op groepsdate kunnen gaan, maar daarna zou ik hetzelfde zeggen als nu. Jullie zijn alle drie prachtig, maar ik zou niet de geschikte man zijn voor jullie.”, klonk het erg eerlijk. Katrien, Suzanne en Martine reageerden met een groot hart voor zoveel oprechtheid en wensten Patrick alle geluk toe.

Dina Tersago vond het jammer dat Patrick met geen van de dames een klik had die groot genoeg was maar ze vond zijn beslissing eerlijk. “Gevoelens kan je niet forceren. We appreciëren ook dat hij meteen open kaart heeft gespeeld. Patrick maakte de dames duidelijk dat hij hen alle drie prachtige vrouwen vindt, maar dat hij geen toekomst met hen ziet en dat hij het verhaal daarom liever nu laat stoppen. Zoiets getuigt van veel respect naar de dames toe.”, laat Dina weten.

Boer Luc had wel goed nieuws voor 5 van de dames met wie hij leuke speeddates achter de rug had. Hij neemt op maandag 9 september 2014 Kristien, Chris, Angelique, Patricia en Solange mee op groepsdate. Eentje waarbij de benen flink gestrekt mogen worden…

Bij Peter-Jan, Nathalie, Ruben en Patricks dochter Kelly is het nog even afwachten wie er mee op groepsdate mag. Afspraak hiervoor op maandag 9 september 2014 voor de derde aflevering van Boer zkt Vrouw.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over