Op de vierde dag van de Boekenbeurs 2019 kwamen enkele van de grootste auteurs van het moment langs om hun boeken te signeren. Met Bart Van Loo en verschillende auteurspodiumevents over de Tweede Wereldoorlog nam de geschiedenis een belangrijke plek in.

Op de vierde Boekenbeursdag ontsnapten de vele bezoekers het gure, Belgische weer. Ze zochten onder meer onderdak in de Boek-O-Drôme, waar Bart Van Loo de zaal meer dan vulde: ruim 200 toehoorders luisterden, tot buiten toe. Daarna deelde Bart aan de stand van Standaard Uitgeverij nog 73 handtekeningen uit. Ook voor Nora Monsecour, in dialoog met Bo Van Spilbeeck, liep de Boek-O-Drôme mooi vol met 135 mensen die naar hun verhaal kwamen luisteren.

Morgen, zaterdag, organiseert de Foire du Livre de dag van het Franstalige boek. Ze organiseren verschillende items op de auteurspodia om de Vlaamse boekenliefhebber wegwijs te maken in de literatuur van hun zuiderburen. Bill Bryson treedt op in Hal 4XL en de KU Leuven organiseert de Kinderuniversiteit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over