Op de voorlaatste dag van de Boekenbeurs 2019 gingen we aan het feest met Bart Moeyaert, terwijl maatschappelijke thema’s de auteurspodia lieten vollopen.

Vandaag werd Bart Moeyaert uitgebreid in de bloemetjes gezet. Bart was al de hele beurs regelmatig aanwezig om tijd te spenderen met zijn lezers, dus nodigde Bart die fans uit om mee te komen genieten van de viering ter ere van de winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award. Hij beantwoordde gretig vragen uit het publiek, terwijl Freek Braeckman de festiviteiten in goede banen leidde. Afsluitend genoot Bart van een kleine receptie, samen met zijn fans uiteraard.

Naast het feestgedruis werden ook vele maatschappelijke topics aangesneden. De Knack-dag organiseerde een hele dag op Het Open Boek, met onder meer Wim Distelmans en Marnix Peeters als gasten. Hun debat werd gevolgd door 120 kijklustigen. Ondertussen vulde Joël De Ceulaer samen met Manu Claeys en Carl Devos de Boek-O-Drôme volledig: 180 bezoekers woonden het debat rond burgerparticipatie bij.

Maandag 11 november
Morgen, maandag, is het alweer de laatste dag van de Boekenbeurs 2019. Het belooft een drukke dag te worden, met een absolute topcast aan signerende auteurs. Zo komen onder meer Cath Luyten, Kobe Van Herwegen, Kommil Foo, Nathalie Meskens, Eva Daeleman, Els De Schepper en Nele Van den Broeck hun boeken signeren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over