“De kogel is door de kerk en nu kan het experiment beginnen. We gaan ons allebei smijten!”, klonk het enthousiast bij leerkracht en personal trainer Damiano meteen na zijn jawoord aan de 30-jarige Antwerpse Wendy. De eerste indruk van mekaar was alvast positief:

“Hij heeft een hele mooie glimlach, mooie ogen en hij is groot. Damiano is een mooie man. Ik dacht meteen: met zo iemand zie ik me wel samen zijn”, lachte Wendy. Ook Damiano heeft geen seconde getwijfeld: “Er is een leuke vibe, we lachen allebei en zijn allebei sociaal. Dit is een goede start. Wendy heeft een hele leuke energie, ik ben benieuwd om haar te leren kennen”.

Vanuit het stadhuis vertrok het kersverse koppel op trouwshoot, toch wel een aparte ervaring als je mekaar nog maar net kent. Wendy had er weinig problemen mee, maar was toch een beetje onzeker: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat wel fijn en romantisch vond, hand in hand lopen tijdens de shoot. Maar ik heb de hele tijd zo’n stemmetje in m’n hoofd dat vraagt: “vindt hij dat ook wel fijn?” Dat weet ik niet, he”. Damiano gaf toe dat het geen evidentie is: “Het is heel moeilijk om trouwfoto’s te maken met iemand die je niet kent. Je moet in elkaars ogen kijken, mekaar vastpakken. Dat is niet makkelijk he.”

Na de shoot was het hoog tijd om alle stress even van zich af te dansen. Niet alleen Wendy en Damiano zelf, maar ook de familie en vrienden die al wekenlang zenuwachtig mee aftelden naar de grote dag. Na een leuk feest, trok het stel richting het hotel voor wat welverdiende rust. “Het is wel wennen dat er ineens een man in boxershort, en met geen verkeerd lichaam in mijn kamer rondloopt. Ik ga niet zeggen dat ik dat erg vind”, lachte Wendy. Een mooie start dus voor de twee.

Zal dat ook het geval zijn met Tim en Esther en Toon en Frie, de laatste twee koppels die door de experten werden samengesteld? Je ziet het in de derde aflevering van Blind Getrouwd op maandag 12 februari.

De afleveringen van Blind Getrouwd zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over