Na het jawoord van Evelien en Nicolas op maandag 30 januari, zeiden op maandag 6 februari 2017 ook Veerle en Nick, én Tine en Ben ‘ja’ tegen mekaar in de tweede aflevering van Blind Getrouwd.

De 30-jarige vertegenwoordiger Nick uit Nijlen had klamme handjes op het gemeentehuis, maar toen zijn bruid Veerle (35) uit Deurne binnen stapte, trok alle spanning zo weg uit de jongeman. “Ik was aangenaam verrast. Veerle is een hele mooie dame en was meteen goedlachs”, liet hij zich ontvallen tegen de camera. Ook aan zijn bruid zelf richtte hij enkele mooie woorden. “Jij voldoet echt volledig aan mijn plaatje. Ik heb er vertrouwen in dat we dit allebei tot een goed einde gaan brengen.” Ook Veerle twijfelde geen seconde en was blij met de eerste indruk van haar kersverse man. “Ik zie in zijn ogen dat ze een beetje fonkelen. Dat is een goed teken he?”.

Ook bij de 29-jarige laborante Tine uit Rijkevorsel en de 30-jarige softwareontwikkelaar Ben uit Deurne, stonden de zenuwen hooggespannen. Tine kon haar tranen tijdens de make-up moeilijk bedwingen, puur van de stress. Ben liep de muren op en stierf elke seconde een beetje meer. Eens ze mekaar zagen, ontdooiden ze allebei echter en zeiden ze volmondig ja.

Tine twijfelde niet, maar beseft dat er nog wat werk aan de winkel is: “Ben is op het eerste zicht niet mijn type. Ik zie het zeker zitten, maar ik heb nog niet echt het gevoel dat dit de man van mijn leven is. Ik ga het wel een kans geven, sowieso. Ik hoop dat hij dat ook gaat doen, wie weet ben ik ook zijn type niet, dat weet je niet. Dus we gaan ons best doen om er het beste van te maken.”

In de tweede aflevering van Blind Getrouwd maakte de kijker ook kennis met Sally en Mathias, de vierde en laatste match die door de experten werd samengesteld. Of ook zij ‘ja’ durven zeggen tegen mekaar, ziet de kijker op maandag 13 februari 2017.

De afleveringen van Blind Getrouwd zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over