Spannende dagen breken aan voor Jonas, Inge, Stijn, Nuria, Geert en Daisy uit Blind Getrouwd. Ondertussen zijn de koppels vier weken getrouwd en dat betekent dat ze stilaan moeten beslissen of ze samen blijven of niet. Wie is verliefd? Wie ziet een toekomst samen zitten? Wie maakt zich zorgen? En met welke vragen zitten de koppels eventueel nog?

Jonas en Inge

Jonas en Inge doen enkele uitstappen samen om nog zo veel mogelijk te weten te komen over elkaar. Ze zijn allebei dierenvrienden, iets wat ze erg hard waarderen aan mekaar, en ze trekken dan ook naar het hondenasiel om er samen vrijwilligerswerk te doen.

Ook een klik met de schoonfamilie vinden Jonas en Inge belangrijk en dus brengen ze hun beide families samen om te zien of iedereen op dezelfde golflengte zit. Wordt het een leuke avond of verloopt het moeizaam?

Ze gingen dan wel al op huwelijksreis, maar een citytrip in eigen land zat er nog niet in. Inge leert Jonas Antwerpen kennen, en tijdens de uitstap vallen haar enkele dingen op aan haar echtgenoot.

Stijn en Nuria

Bij Stijn en Nuria hangt er spanning de lucht. Positieve spanning. Maar de twee spraken tot op heden nog niet uit wàt ze juist voor mekaar voelen. Wordt daar in de voorlaatste aflevering verandering in gebracht? Het koppel benut elk vrij moment gezien hun drukke agenda’s, en dus gaan ze op uitstap naar Rijsel. Maar Nuria rijdt verkeerd én heeft honger. Een dodelijke combinatie, zo blijkt.

Geert en Daisy

“Chocola, snoep en chips liggen al klaar, het enige wat ik nog nodig heb is een whisky’tje en zàlig veel Families”. Daisy is voor de eerste keer alleen thuis ’s avonds sinds Geert bij haar is ingetrokken, en daar maakt ze gebruik van want Geert kijkt niet graag naar de soap.

Maar uiteraard maken ze ook tijd om er samen op uit te trekken. Op hun vrije dag trekken ze richting Sluis in Nederland. Omdat hij de voorbije dagen merkte dat Daisy nog niets voelt voor hem, besluit Geert wat gas terug te nemen.

#blindgetrouwd aflevering 7 op maandag 18 april 2016 om 20.35

De volledige afleveringen van Blind Getrouwd kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over