In de eerste aflevering van het vierde seizoen van Blind Getrouwd, vielen reeds twee volmondige ja-woorden.

Jolien (29) uit Etterbeek en Lenny (36) uit Temse mogen zich man en vrouw noemen. Account manager Jolien was onder de indruk van haar kersverse echtgenoot: “Het is een mooie man, ik voel me wel aangetrokken tot hem. Ik denk dat hij wel een lieve man is, maar toch heeft hij ook iets ondeugend. Ons eerste privé gesprek na ons huwelijk ging vanzelf, dat had ik eigenlijk niet verwacht.” Ook zaakvoerder Lenny was blij met Joliens verschijning:

“Ze ziet er heel leuk uit. Jolien is een frisse, vrolijke verschijning dus ik was wel op mijn gemak. Het voelde niet ongemakkelijk om haar te kussen trouwens. Ik heb er een meteen een heel positief gevoel over en kijk uit naar de komende weken.”

Ook de 31-jarige Gentse leerkracht Joke en de 30-jarige account manager Stijn uit Stekene waren blij verrast mekaar aan het altaar aan te treffen.

Voor het huwelijk bestierf Stijn het bijna van de zenuwen, maar eens hij enkele woorden met Joke kon wisselen, ontdooide hij volledig. “Ik had graag iemand met gevoel voor humor en waar een beetje een hoek af is, en ik denk dat ik met Joke wel een partner in crime heb gevonden. Joke is echt een knappe vrouw, en de eerste klik was er al direct.”

Joke: “Uiterlijk is Stijn zeker iemand waarop ik wel zou kunnen vallen. Hij heeft echt zo’n warme en rustige uitstraling, en dat vond ik meteen mooi aan hem. Er was veel spontaniteit, ik vond het fijn om meteen mijzelf te kunnen zijn. Het was een wijze dag vandaag. Als de volgende dagen gaan zoals vandaag, dan gaan wij goed bezig zijn.”

WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’ MET NOG MEER NIEUWS EN EXTRA’S OVER DE REEKS

Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

Blind Getrouwd is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over