Het team van experten heeft de voorbije twee weken in Blind Getrouwd drie koppels gevormd die elkaar intussen het jawoord hebben gegeven. Jonas en Inge kregen hun vuurdoop al in de eerste aflevering en de voorbije week keken 783.536 mensen (live +2) naar de twee andere spannende eerste ontmoetingen van Stijn en Nuria, en Geert en Daisy.

In de derde aflevering op maandag 21 maart genieten de twee nieuwe echtparen van hun huwelijksfeest en leren ze mekaar én hun kersverse schoonfamilie stapsgewijs beter kennen. Daisy voelt zich meteen welkom in de familie, want Geerts ouders hebben een cadeautje mee voor haar.

Hoe zal het trouwfeest van Nuria en Stijn verlopen? Op het eerste zicht was Stijn helemaal haar type niet, maar wordt daar op hun eerste dag samen verandering in gebracht nu de eerste stress van hun schouders is gevallen?

Jonas en Inge waren meteen enthousiast over mekaar. “Ik ben écht blij dat je zo goed bent meegevallen”, zei Jonas opgelucht tegen zijn kersverse vrouw onderweg naar hun hotel. Ook het huwelijksfeest was een schot in de roos dus het avontuur van het koppel kon niet beter van start gaan. Maar nu staat de huwelijksnacht voor de deur. Hoe gaan de drie duo’s om met het idee om met een ‘vreemde’ de nacht door te brengen?

Experte Margo Van Landeghem: “Bij een gewoon huwelijk ga je er vanuit dat er op de huwelijksnacht veel kans is dat er seks bij komt kijken. Bij onze koppels is dat anders. Ik denk dat de meesten er niet vanuit gaan dat er iets zal gebeuren, maar misschien speelt die verwachting wel of denk je dat je partner dat zal verwachten. Ook daar is het dus aftasten wat je zelf wil en wat de ander wil en dat is toch niet zo evident.”

#blindgetrouwd Aflevering 3 op maandag 21 maart 2016 om 20.35

De volledige afleveringen van Blind Getrouwd kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over