Een wervelende theatershow met de sfeer van een clubnight en de energie van een popconcert! De spectaculaire dansshow Blaze is een 80 minuten durende, nonstop spetterende, high energy streetdanceshow, met 16 van de beste dansers en breakers ter wereld!

Na het enorme succes van televisieprogramma’s als So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle heeft ook Vlaanderen de smaak van streetdance te pakken. Beleef deze dynamische combinatie van urban moves en muziek zelf live in Antwerpen!

Blaze brengt de grootste talenten uit de theater- en muziekwereld samen met de grootste talenten van de streetdance, hip hop, breakdance, popping en locking. De show wordt geregisseerd door dé topchoreograaf van de Londense West End, Anthony van Laast (Sister Act, Batman Live, Mamma Mia!). Voor de choreografie tekenen de beste choreografen uit Engeland en Amerika, waaronder Lyle Beniga, Kenny Wormald, Mike Song, Kendra Horsburgh en Chris Baldock. De set van Blaze is ontworpen door Es Devlin, de set designer van Kanye West, Mika en Lady Gaga’s Monster Ball Tour.

Na de succesvolle première op West End (Londen) en uitverkochte tournees in Nederland, Engeland en Duitsland, komt Blaze in mei 2014 voor het eerst naar België, met een voorstelling in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Zowel pers als publiek reageren laaiend enthousiast op het sensationele Blaze. Koop dus snel je tickets voor de beste streetdanceshow die je ooit zal zien!
Bovendien kan je deel uitmaken van een spetterende aftershow party, waar je zelf je beste moves kan tonen op de dansvloer en je favoriete dansers uit de show kan ontmoeten!

Blaze - The streetdance sensation op vrijdag 2 mei 2014 om 20u30 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets vanaf 26,50 euro (exclusief reservatie- en verzendingskosten). Een ticket voor de spetterende afterparty kost 8,5 euro. Informatie en reservaties: www.sherpa.be of 070/25.20.20

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Blaze - The streetdance sensation
Datum: 
vrijdag 2 mei 2014, 20u30
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

070 25 20 20
Meer over