Boom Boom Pow! BLACK EYED PEAS, één van de meest succesvolle pop-acts aller tijden is helemaal terug en herboren, met een eindeloze lijst wereldhits en een spectaculaire live-show, op zaterdag 6 augustus. Ook COELY viert die dag haar triomfantelijke come-back. Van Where Is The Love? en Pump It, tot Don’t Care en Celebrate: we gotta feeling, that 6 August is gonna be a good, good night!

De voorverkoop voor deze dag start op zaterdag 12 maart om 10u via www.lokersefeesten.be, let’s get it started! De prijs voor een dagticket voor zaterdag 6 augustus bedraagt €45.

Start Verkoop Combitickets

Eerder werd de komst van KINGS OF LEON, KRAFTWERK, SNOW PATROL, THE AFGHAN WHIGS, SEASICK STEVE en PORTLAND aangekondigd. Samen met de komst van BLACK EYED PEAS en COELY raakt de Lokerse Feesten affiche alsmaar meer gevuld. We lanceren daarom ook op zaterdag 12 maart om 10u de verkoop van de Lokerse Feesten combitickets. Een combiticket dat is 10 dagen Lokerse Feesten, en dat voor een prijs van slechts 190 EUR.

Dit jaar gaat de combiticketverkoop volledig on-line door, vanaf 12 maart 10u00 via www.lokersefeesten.be. Er wordt dus geen fysieke verkoop georganiseerd.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Meer nieuwe namen volgen binnenkort.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lokerse Feesten
Datum: 
5 - 14 augustus 2022
Locatie: 
Grote Kaai, Lokeren

Reservatie:

Meer over