Aan de toog met schoon volk én premium gins, dat is gezelligheid in het kwadraat. Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met een bekende gin-liefhebber. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo doorheen zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins… Ze ruiken & degusteren, pallaveren & discussiëren om uiteindelijk één gin uit te kiezen, waarmee Manuel de ultieme gin-tonic maakt. Verwacht je aan een gezellige tasting én toogbabbel, met: Gene Bervoets, Tine Embrechts, Tatyana Beloy, Wout Bru, Linde Merckpoel, Koen Buyse, Cath Luyten en Veerle Dobbelaere.

Gin & Tonic - Around the world in 80 gins, vanaf 24 november, van maandag t/m donderdag om 19u40 nieuw op njam! Manuel neemt niet alleen zijn bekende gasten mee rond de wereld, maar binnenkort gidst hij ook jou doorheen het rijk van de gins in zijn nieuw boek:

Gin & Tonic - Around the world in 80 gins, vanaf 8 december verkrijgbaar!

Gin is meer dan ooit in!

Het aanbod is rijker, maar ook onoverzichtelijker dan ooit!

Around the world in 80 gins is het eerste boek dat de wereld van de gin duidelijk in kaart brengt, met teksten in het Nederlands én in het Engels. Manuel Wouters is je gids. Hij heeft de zeven wereldzeeën bevaren als barman op het cruiseschip Queen Elizabeth II en koestert een grenzeloze passie voor gin. De wereld kent volgens Manuel zeven ginregio’s, die allemaal vertrekken vanuit hun eigen tradities en vaak exotische botanicals introduceren. Je ontdekt naast 80 gins ook verschillende tonicsoorten en leert hoe je ze het mooist combineert. Verras met een originele botanical en schenk je gin en tonic zo deskundig dat alle smaken tot uiting komen. Around the world in 80 gins bevat ook de technische en historische achtergrond die je nodig hebt om gin en tonic écht te begrijpen. Reis met Manuel Wouters en word een ginkenner die van alle windstreken thuis is!

Klik hier voor een voorsmaakje.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over