Qmusic organiseerde vandaag, zaterdag 23 maart 2019, de derde editie van de Q-Run To You in Mechelen. Bijna 4000 deelnemers liepen letterlijk naar elkaar toe op een magisch verlicht loopparcours van ongeveer 5 kilometer. Na het lopen volgde er een spetterend feest op de Q-Run To You Party met onder andere Jax Jones.

Qmusic-dj Sean Dhondt: “Well, that was fun! Niets zo leuk als meelopen tussen enthousiaste Q-luisteraars. Dankzij hen ging het toch vlot om de vijf kilometer ongetraind uit te lopen. Een internationale top-dj als Jax Jones moest nadien niet veel moeite meer doen om er een zalig feest van te maken.”

OOK ELKE & JOLIEN VAN BLIND GETROUWD, ANDY PEELMAN EN TOM & KATO LIEPEN MEE

Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Sean Dhondt gaven het goede voorbeeld en startten als één van de eersten. Sean was de gast in Sams al lopend opgenomen podcast: de Meeloper, die speciaal op de Q-Run To You opgenomen werd. Sam kwam tijdens het lopen ongelukkig ten val op zijn knie, maar liep de Q-Run To You uit. Zijn knie werd verzorgd en alles gaat goed met hem. Naast de vele duo’s lieten ook enkele bekende gezichten hun van hun sportiefste kant zien. Jolien & Elke van Blind Getrouwd, Buurtpolitie-acteur Andy Peelman, Tom Dice en zijn vriendin Kato en Miss België Elena Castro Suarez trokken hun loopschoenen en neonoutfits aan.

MECHELEN MAGISCH VERLICHT EN VETTE AFTERPARTY IN DE NEKKERHAL

Voor de Q-Run To You werden heel wat Mechelse plekjes omgetoverd tot kleurrijke, verlichte plaatsen vol beleving. Zo passeerden de lopers onder andere de Organic Christmas Tunnel, Neon Playgarden, Beams & Trees, Mirror Ball Light Tower, een Haunted Forest en de Smokey Stickmen.

Het Q-avondspitsduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe stelde zich strategisch op aan het Break Up Point, de plaats waar duo’s opsplitsen. Qmusic-dj’s Jolien Roets en Vincent Fierens zorgden op het parcours voor de nodige sfeer en bemoedigende woorden. Heidi Van Tielen was de reporter van dienst en schakelde over naar Wim Oosterlinck in de Qmusic-studio in Vilvoorde.

Heel wat flashy outfits kleurde na het lopen de Nekkerhal voor de Q-Run To You Party. De Britse dj Jax Jones, die eerder al op Tomorrowland speelde, liet het feest pas écht losbarsten. Verder kwamen Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Bart-Jan Depraetere een set draaien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over