Disney+ heeft vandaag aangekondigd dat de hitdrama Big Sky is verlengd voor een tweede seizoen en terugkeert naar Star op Disney+ in Europa.

Van de visionaire verteller David E. Kelley en gebaseerd op de 'The Highway'-boekenserie van C.J. Box. In de serie schitteren Katheryn Winnick als Jenny Hoyt en Kylie Bunbury als Cassie Dewell. De serie is uitvoerend geproduceerd door David E. Kelley, Elwood Reid en Ross Fineman en wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met A+E Studios. 20th Television is een onderdeel van Disney Television Studios. A+E Studios is de bekroonde studio-eenheid van het wereldwijde mediabedrijf A+E Networks.

Uitvoerend producent Elwood Reid, die aan boord kwam voor de tweede helft van het eerste seizoen, is showrunner voor het tweede seizoen. David E. Kelley blijft uitvoerend producent en is creatief zeer betrokken. Elwood is de veelgeprezen uitvoerend producent van The Bridge, evenals Barkskins en The Chi. Hij wordt vertegenwoordigd door TFC Management, WME en David Colden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over