Seizoen 1, Episode 2: Britse melodische popband Big Baby komt met een nieuwe, tweede, single. Eerder werd debuutsingle "Shine On" veelgeprezen en door Engelse radiozenders meerdere keren gedraaid. Nu komt "Talk About Us", de tweede episode van Big Baby, het muzikale samenwerkingsverband dat werd geboren tijdens de lockdown.

Big Baby biedt het juiste medicijn in de herfst
“Talk About Us” is een popnummer met een vleugje soul dat vooral wordt overladen met zonnige melodieën. Een fijn plaatje om de regenachtige najaarsdagen door te komen. Want: wie heeft er nu niet meer zonnige melodieën als deze nodig?! Big Baby biedt het juiste medicijn. De single is opgenomen met verschillende artiesten verspreid over studio's van Londen tot Los Angeles.

Deze nieuwe single gaat de wereld weer een stukje beter maken. Koptelefoon op, volume naar het maximum en zet je zonnebril maar op. Ja, zelfs in de natte herfstdagen als deze ga je die nodig hebben. Het is nog steeds niet bekend wie Big Baby nu precies is. Het enige wat we weten is dat deze baby een goede muzikale opvoeding heeft gehad ;). Eerder bracht de band via Gentlemen Recordings "Shine On" uit.

Alvast luisteren?
Vanaf 30 oktober is het de beurt aan "Talk About Us" om de wereld te verblijden. Maar jij kunt deze single alvast luisteren! Luister "Talk About Us" »

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over